U bent hier:Home FSP verwelkomt nieuw lid Raad van Toezicht

FSP verwelkomt nieuw lid Raad van Toezicht

Nieuws
Datum 10-01-2018

Het Fries Sociaal Planbureau (FSP) heeft een nieuw lid van de Raad van Toezicht. Als nieuw lid stelt Yvonne Halman-van der Linden zich graag even voor. Aanleiding voor de benoeming is het feit dat de laatste termijn van haar voorganger Bert Kingma per 1 januari 2018 is afgelopen.

Yvonne Halman-van der Linden, 54 jaar, geboren in Drachten en getrouwd met Pieter van der Linden. Wij wonen in het mooie en actieve dorp Beetsterzwaag. Ik heb een zoon (22) en een bonuszoon (29) en een bonuskleinzoon Jurre. Om het weekend mogen wij pleegouders zijn van twee broers.

Ik ben al meer dan 30 jaar werkzaam in het openbaar bestuur. Na mijn studie Publiekrecht, aangevuld met Public Governance MBA heb ik in diverse gemeenten, 1 provincie en 1 ROC gewerkt. Sinds 2016 ben ik verandermanager (in dienst van Haute Equipe) en werk ik op dit moment als manager bedrijfsvoering bij de DDFK gemeenten (Noardeast-Fryslân).

In mijn vrije tijd ben ik betrokken diverse (maatschappelijke) besturen. Ook tennis ik graag en speel zo nu en dan golf. Ik mag graag zingen, de Mattheüs zingen was een hoogtepunt in mijn leven.

Graag tot ziens!

 

Dossiers: